Přemýšlíte nad otevřením vlastní pekárny, ale nechcete začínat zcela od nuly? Vydejte se cestou otevření vlastního podniku pod zavedenou značkou, jakou je síť pekáren NÁŠ CHLÉB. I přes smluvní závazky poskytuje každému podnikateli nezávislost a otevírá cestu k zajímavým ziskům.
Možnosti franchisingu
Na výběr je ze tří variant, takže si můžete snadněji vybrat s ohledem na vaše možnosti a situaci, ve které se zrovna nacházíte.
S poloviční franchisou můžete začít i bez kapitálu, kdy vám vybavíme pobočku a dodáme zboží s tím, že franchisant je nájemce.
S plnou franchisou je naše role ve vytvoření interiérového návrhu, dodání pekárenských výrobků a podpoře – jak marketingové, tak ve formě školení a poradenství.
Zaměstnanecká franchisa sestává z vás jako zaměstnance či OSVČ v roli zodpovědné osoby dané pobočky.
Více o franchisingu na vasepekarna.cz.
O pekárně NÁŠ CHLÉB
Pekárna NÁŠ CHLÉB už přes 20 let v Jablonci nad Nisou připravuje pečivo z kvalitních surovin a s poctivým přístupem. Na rozdíl od velkých potravinářských koncernů jsou rodinné pekárny schopny vtisknout svému pečivu unikátní ráz díky ruční výrobě a poctivé řemeslné práci.
Krása poctivé řemeslné práce spočívá v rozmanitosti, kterou lze do chlebu vtisknout. I proto nezůstáváme u jednoho druhu, ale až dvaceti druhů chleba.
Kromě toho nabízíme rovněž housky a rohlíky, focaccia, ciabatty, cornové pečivo, nebo také koláče, marokánky, perníky a jiné, včetně cukroví na Vánoce.
O procesu výroby pečiva
Klíčové při procesu samotném nejsou jen suroviny, ale i důraz na zpracování a zrání těsta.
Zásadní pro správnou vůni a chuť chleba je kvas, který si v pekařství vyrábíme sami, a to dvoustupňovou metodou vedený žitný kvas. Ve druhém stupni výroby kvasu provádí pekařský mistr šlechtění chuti, které je odpovědné za výslednou chuť a vůni chleba.
S chutí a vůní se pojí pojem fermentace – proces řízeného ušlechtilého kvašení, při němž dochází k přeměně škrobu a glykogenu, organických látek běžně obsažených v obilninách, na disacharidy, které jsou pro člověka snadno stravitelné.